Susan Surandon
Susan Surandon
Jaume Balaguero
Jaume Balaguero
Franka Potente
Franka Potente
Manuela Velles
Manuela Velles

Els dinars de diumenge solen ser àpats importants, vaja d’aquells que hi van. En els que, una vegada acabats, la digestió comença a fer la seva activitat i la somnolència ens reclama. Les televisions no són pas “tontes”, i conscients d’això ens sedueixen amb uns telefilms molt adients per caure en un son molt profund. Sabeu a que em refereixo, no? Muse, la darrera pel·lícula del català Jaume Balagueró (i atenció, ara és quan algú m’aixecaria la mà per agredir-me) pertany a aquest tipus. Tenia moltes ganes de comprovar l’estat de forma del artífex de Los Sin Nombres, la conegudíssima Rec o Mientras Duermes. Però la decepció ha estat tal, que no he tingut cap mena de mirament al catalogar-la en aquesta mateixa lliga de films. Pot ser perquè l’he vist a les 8:30 del matí? Pot ser. El pitjor de tota això és que m’he empassat quasi dues hores de sobretaula sense haver gaudit del meu dinar copiós de diumenge.

Per ELMER BUENO

08
Octubre
2017

Hi ha 1 comentari

  1. Maya diu:

    Ves al tanto a l’hora de provocar a la gent que últimament la penya està molt susceptible!
    A veure si et fan un ull de vellut i ets el protagonista d’un film real.

Deixa un comentari