Fans disfressats
Fans disfressats
Coralie Fargeat, directora de Revenge
Coralie Fargeat, directora de Revenge
Nena vampir surt de taüt
Nena vampir surt de taüt
Robert Englund, actor conegut per Pesadilla en Elm Street
Robert Englund, actor conegut per Pesadilla en Elm Street

Estem ficats en un embolic de tal magnitud que ni el més espavilat sap com acabarà tot plegat. Bé segur que no, vistes les posicions de les dues parts. I el que és més preocupant és que sembla que no té data de caducitat, que en tenim per uns quants mesos (no sé si anys). Per moments sembla que assistim a una pel·lícula de riure, altres vegades a una de suspens i fins i tot a una de ciència ficció. Donaria ben bé per a una sèrie de vàries temporades. Sort que al Festival aparquem el tema per uns dies i no se senten gaires converses al respecte. Cosa que és d’agrair. Però sí que el fantasma és present a l’aire, es percep una sensació de certa calma tensa. Al final esdevenen fets que entren dins la normalitat que espero que algun dia s’instal·li a casa nostra. Una simple anècdota: roda de premsa de Muse amb el director Jaume Balagueró. Durant la intervenció ell demana si en castellà o en català i se li dona l’opció que ell triï. Primer de tot comença en castellà; la segona resposta en català i la tercera ja barreja entre català i castellà. I a la gent se li escapa un somriure. Aquí l’important és el diàleg, escoltar el que té a dir la persona que està a davant. Està clar que seria molt ingenu comparar aquesta situació amb el que està caient a fora, però potser amb una mica de mediació fantàstica les coses ens aniríem millor.

Elmer Bueno

10
Octubre
2017

Deixa un comentari